Dracs i dinosaures, protagonistes a les pel·lícules d'estrena d'aquest cap de setmana al Super3

El canal Super3 ofereix un altre cap de setmana en què les estrenes tornen a ser les protagonistes. I aquest cop ho fan de la mà de dracs, dinosaures i molta màgia. Aquest cap de setmana cinematogràfic començarà dissabte, a les 9.25, amb l'estrena del curtmetratge animat de Dreamworks Animation "Dracs: El regal de la fúria nocturna", basat en l'exitosa pel·lícula "Com ensinistrar un drac". Tot seguit, a les 9.45, s'emetrà el film "Thor: La llegenda del martell màgic". A la tarda, a les 17.30, arribarà "Loopdidoo. El tresor del capità Nemòs" i tot seguit, a les 18.25, serà el torn de "Tom i Jerry i el màgic d'Oz". Al vespre, a les 20.15, s'estrenarà la pel·lícula "Els cinc i la vall dels dinosaures". L'endemà diumenge, a les 17.20, es podrà veure la pel·lícula "Tom i Jerry i el drac perdut"

Dracs: El regal de la fúria nocturna (dissabte, a les 9.25)

"Dracs: El regal de la fúria nocturna", un curtmetratge d'animació basat en la pel·lícula de "Com ensinistrar un drac", té lloc a l'illa del Fred, on els vikings conviuen amb els dracs, que són uns membres més de la família. Cada any, a l'hivern, persones i dracs celebren la festa de la Petonada. Aquest any, però, tots els dracs se'n van del poble de cop i volta, i ningú sap per què. L'únic que es queda al poble és l'Esdentegat, el drac d'en Singlot, que li regala una cua perquè pugui ser lliure i volar sense ell. Finalment, en Singlot descobreix la veritable raó per la qual han marxat els dracs i també rep un regal de l'Esdentegat.

Thor: La llegenda del martell màgic (dissabte, a les 9.45; diumenge, a les 15.40)

Thor és un jove ferrer, però tothom sap que el seu pare és un déu, Odin. Thor és fill de la unió d'Odin amb una mortal, per la qual cosa se'l pot considerar un semidéu, encara que ell fa una vida d'allò ben normal. Els habitants del poble estan molt contents, perquè creuen que gràcies a la seva presència ningú els podrà atacar. Aviat, però, s'adonaran que Thor no podrà fer res si algun dia són atacats. Un gegantí exèrcit envaeix el poble i segresta els seus habitants per oferir-los a Hel, la reina de l'inframon. Després d'aconseguir escapar-se, Thor es disposa a salvar els seus amics amb un martell màgic però que no sap com es fa servir.

Loopdidoo: El tresor del capità Nemòs (dissabte, a les 17.30)

En Loopdidoo i la Petúnia han anat al bosc a collir fruita per una festa que faran a cal Gonzague. Però resulta que, tot excavant a terra per enterrar un os, en Loopdidoo troba un cofre que té tot l'aspecte de ser d'un tresor. En Loopdidoo es posa contentíssim perquè pensa que la fortuna li ha trucat a la porta. Serà aleshores quan començaran una aventura plena de sorpreses inesperades i de reptes per superar.

Tom i Jerry i el màgic d'Oz (dissabte, a les 18.25)

El Tom i el Jerry saben que més enllà de l'Arc de Sant Martí, passant pel camí de rajoles grogues, hi ha una terra de màgia on tots els somnis es poden fer realitat. I sense pensar-s'ho dues vegades, se n'han anat a reviure el conte clàssic del "Màgic d'Oz", amb la Dorothy, en Toto, en Tuffy, l'Espantaocells, l'Home de Llauna i tota la colla. Un cop allà, una bruixa perversa acompanyada de micos voladors els ho posaran difícil per tornar a casa. Però després d'un munt de persecucions, una pila de cançons i un bon grapat d'emocions i de bones intencions, al final tot són rialles.

Els Cinc i la vall dels dinosaures (dissabte, a les 20.15; diumenge, a les 9.00)

Són les vacances d'estiu dels Cinc, la Jordi, en Juli, en Dick, l'Anna i el seu gos, en Timmy, quan un bon dia coneixen en Marty Bach, un jove d'aspecte estrany. Ell afirma que li han robat un esquelet de dinosaure completament intacte que va descobrir el seu pare i que té un codi que revela les coordenades de la llegendària Vall dels Dinosaures. Els Cinc l'hauran d'ajudar a trobar-ho si no volen que els ossos es perdin per sempre. Afortunadament, i com sempre, tenen un as sota la màniga.

Tom i Jerry i el drac perdut (diumenge, a les 17.20)

En Tom i en Jerry viuen en un poblet petitó d'elfs a casa de l'Athena, la neboda de la bruixa malvada Drizelda. L'Athena es dedica a recollir animals abandonats de tota mena, per cuidar-los i per ocupar-se'n. Però els elfs del poble no veuen amb gaires bons ulls les activitats de l'Athena. Quan finalment la bruixa malvada vol aconseguir una cria de drac de l'Athena per augmentar els seus poders, es presenta al seu refugi. La cosa es complica encara més, però en Tom i en Jerry l'ajudaran a resoldre la situació.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut