"Dones cocaleres a Colombia", a "Latituds"
"Dones cocaleres a Colombia", a "Latituds"
Dissabte, a les 22.00

Dones cocaleres a Colòmbia, a "Latituds"

Demà, dissabte 7 de setembre, a les 22.00, "Latituds", el programa del 33 que fomenta la reflexió i el debat sobre activitats que poden millorar la societat, emetrà el segon dels tres capítols dedicats a la defensa del medi ambient, "Dones cocaleres a Colòmbia", sobre el conreu femení de coca en aquest país.

En aquest capítol del dissabte 7 de setembre, "Latituds" parlarà de les dones que conreen coca a Colòmbia i de com afronten la substitució dels seus cultius en el marc del procés de pau i sota l'amenaça dels grups armats que controlen el territori i el negoci del narcotràfic.

És un documental de Javier Sulé, Milo del Castillo i Germán Reyes, amb el suport de l'Associació Catalana per la Pau i de Lafede.cat.

El programa "Latituds" fomenta la reflexió i el debat sobre activitats que poden millorar la societat, a través de reportatges en què els mateixos creadors dels projectes són els protagonistes i encarregats d'explicar la problemàtica que han tractat i com es pot resoldre. Amb un to positiu, especialistes de prestigi complementen la visió global del problema i les possibles solucions.

tv3.cat/latituds
facebook.com/latituds
twitter.com/latituds

Anar al contingut