Diana Riba, Sílvia Cóppulo i Lluís Llach.
Diana Riba, Sílvia Cóppulo i Lluís Llach.
DISSABTE, A LES 13.00

Diana Riba i Lluís Llach parlen de Raül Romeva, a "El divan"

Dissabte, 12 de gener, a les 13.00, "El divan", amb Sílvia Cóppulo, entrevistarà la pedagoga Diana Riba, parella de Raül Romeva; el cantant i escriptor Lluís Llach i l'amic Manel Anoro també parlen de l'exconseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència empresonat a Lledoners, en un nou "divan de la presó".

"Treballaré perquè els meus fills visquin en un món millor que el meu" i "hem de tenir sempre la fortalesa i la força mental de superar les caigudes". Són dues frases de Raül Romeva, exconseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya empresonat a Lledoners, en una entrevista a "El divan" de Sílvia Cóppulo del 2012.

Demà, 12 de gener, a les 13.00, tres persones que coneixen molt bé Romeva tornaran a "El divan" per parlar-ne amb Sílvia Cóppulo, en un nou "divan de la presó", pocs dies abans de l'inici del judici oral pel referèndum de l'1 d'octubre del 2017: Diana Riba, pedagoga i parella de l'exconseller; Lluís Llach, cantant i escriptor, i Manel Anoro, amic de sempre de l'exconseller.  

Diana Riba declara que "en Raül expressa la llibertat utilitzant la presó com una eina política perquè les idees mai no es poden tancar" i recorda que "porta més dies empresonat amb el govern Sánchez que amb el govern Rajoy". Lluís Llach, per la seva banda, afirma que "els que són a la presó són gent lliure" i Manel Anoro, que el coneix des de la infantesa, afegeix que "quan en Raül es posa a fer una cosa, arriba fins al final". El mateix Romeva declarava a Sílvia Cóppulo, en l'esmentada entrevista, que "els entrenaments i les competicions de natació m'han forjat el caràcter".

El programa "El divan" s'emet els dissabtes, de 13.05 a 14.00.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivan

twitter.com/eldivan

 

 

Anar al contingut