Lídia Heredia
Lídia Heredia
Demà, a partir de les 8.30

Demà, la situació de la Covid-19, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, parlarà de quina és la situació de l'epidèmia de Covid-19 a Catalunya i quines són les perspectives ara mateix.

El programa parlarà de la situació de la Covid-19 a Catalunya, a l'entrevista d'"Els matins" amb experts com l'infectòleg i coordinador d'hospitalització Covid de l'Hospital de Sant Pau, Pere Domingo; l'investigador de l'IRTA-CreSA i catedràtic a la UAB Joaquim Sagalés; i la cap de Medicina Preventiva i Epidemiològica de l'Hospital Vall d'Hebron, Magda Campins.

Visites a les residències

Diverses plataformes exigeixen poder veure els seus familiars a les residències, que en molts casos encara estan aïllats. El programa escoltarà els seus arguments i els de la presidenta de l'associació ACRA, Cinta Pascual, que agrupa les residències.

Comença el curs a França i Bèlgica

Com serà el retorn a les aules als diferents països europeus? A partir de quina edat els alumnes hauran de portar mascareta i quines mesures prendran les escoles en diferents països europeus? Diverses famílies explicaran què els han dit a l'escola i què preveuen en cas de quarantena.

Les notícies de Sergi Pàmies

Sergi Pàmies tornarà a aportar la seva particular mirada a l'actualitat, començant pel pols entre Messi i la directiva blaugrana després del burofax.

La taula d'"Els matins"

Josep-Lluís Carod-Rovira i Montserrat Nebrera analitzaran l'actualitat del dia.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut