David Verdaguer a "Uno para todos"
David Verdaguer a "Uno para todos"

Comença el rodatge d'"Uno para todos", una pel·lícula amb participació de TV3

L'1 de juliol va arrencar el rodatge del film "Uno para todos", un llargmetratge amb la participació de TV3, dirigit per David Ilundain, amb guió de Valentina Viso i Coral Cruz, protagonitzat per David Verdaguer.

Durant sis setmanes, diferents localitzacions de Catalunya i Aragó seran l'escenari de rodatge de la pel·lícula "Uno para todos", el segon llargmetratge del director David Ilundain ("B de Bárcenas"). Una història de superació, d'esperança, de la necessitat de perdonar i de saber demanar perdó en un entorn en què les diferències culturals i generacionals són evidents.

Dels actors que protagonitzen aquest film, en destaca la participació de David Verdaguer ("Estiu 1993", "Els dies que vindran"), Clara Segura ("Una pistola en cada mano"), Patricia López Arnáiz ("La peste"), Betsy Túrnez ("El rei borni") i Ana Labordeta ("Planes para mañana"). El repartiment el completen actors infantils seleccionats després d'un càsting extens i complet.  

Sinopsi:

La pel·lícula gira al voltant d'un professor interí que assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha d'integrar un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys no vol que torni a classe amb ells.

"Uno para todos" esta produïda per Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE i Amalur AIE, amb la participació de TV3, TVE, Movistar+, Aragón TV i el suport d'ICAA, ICEC, Gobierno de Navarra i MEDIA Europa Creativa. La pel·lícula s'estrenarà el 2020.

Fitxa tècnica:

Direcció: David Ilundain
Guió: Valentina Viso i Coral Cruz
Producció executiva: Valérie Delpierre i Adrià Monés
Intèrprets: David Verdaguer, Clara Segura, Patricia López Arnáiz, Betsy Túrnez i Ana Labordeta.

tv3.cat/ficcioicinema
Anar al contingut