DILLUNS, A LES 16.15

"Com si fos ahir" torna a la sobretaula de TV3 amb la setena temporada

L'estrena serà dilluns 4 de setembre. La ficció de producció pròpia de TV3 s'emetrà de dilluns a divendres després del "Cuines", a partir de les 16.15. 

Després de la mort inesperada d'un dels personatges més emblemàtics de la sèrie, el Quim, la nova temporada seguirà atentament la vida de la resta d'integrants de la colla d'amics i incorporarà nous personatges interpretats per les actrius Gemma Brió, Sílvia Marty i Júlia Genís i els actors Joan Sentís i Albert Ausellé.

"Com si fos ahir" tornarà el dilluns 4 de setembre amb l'estrena de la setena temporada de la sèrie de sobretaula de TV3. La ficció de producció pròpia s'emetrà de dilluns a divendres després del "Cuines", a partir de les 16.15.  

La sisena temporada va acabar de manera colpidora el 21 de juliol passat, amb un capítol especial en què un dels personatges més emblemàtics de la sèrie, el Quim, va perdre la vida de manera accidental. A partir d'aquest fet inesperat, la nova temporada seguirà atentament la vida de la resta de personatges de la colla. 

Què passarà a la nova temporada? 

En un inici, la Cati, la vídua del Quim, no portarà gaire bé viure sola. Però, de cop i volta, potser trobarà el company ideal per compartir el dol. Mentrestant, el Marc, el seu fill, es concentrarà en la direcció del gimnàs Gim Rabbit, una aventura plena de molts imprevistos que implicarà altres personatges, com el Marcel i l'Eva. 

El Toni petit també viurà una aventura. En el seu cas, incerta i emotiva: intentar recuperar la Bet, la seva mare. 

I, parlant d'emocions, en aquesta nova temporada l'amor causarà entrebancs i sospirs, amb parelles com la Bibi i el Jordi o la Marta i el Salva. I, fins i tot, amb el Litus. 

Entre tantes anades i vingudes, els protagonistes també trobaran temps per aturar-se i agafar una mica d'aire. Serà el cas de la Sílvia que, finalment, respirarà tranquil·la perquè l'Emili ha ingressat a la presó. Però aquesta calma podria acabar-se aviat amb l'aparició d'una nova veïna que, per la seva banda, l'Andreu estarà molt interessat en conquistar, ja que havien tingut una relació anys enrere. 

Paral·lelament, el Quique actuarà de manera molt misteriosa des del moment en què l'Adrià digui que vol apuntar-se a bàsquet. La Cèlia i la Cristina no entendran què li passa. 

La Gemma, després de la mort del Quim, tindrà ganes de "carpe diem" i organitzarà mil activitats per a tothom, com classes de tango amb els de la consultoria. Ningú s'hi voldrà apuntar, però el Miquel apareixerà amb una parella de tango inesperada. De la seva banda, la Noe aprofitarà per apuntar-se al nou gimnàs del Marc i, a poc a poc, es convertirà en una gran còmplice de l'Ivan. 

Noves cares i nous escenaris 

La setena temporada també arrencarà amb noves incorporacions a l'equip artístic, com les actrius Gemma Brió, Sílvia Marty i Júlia Genís, i els actors Joan Sentís i Albert Ausellé. 

També s'afegiran dos escenaris nous: el pis de la Gina, situat al Poble-sec de Barcelona, que es va comprar amb els diners de l'herència del seu pare; i el Gim Rabbit, un gimnàs que serà l'escenari de trames sentimentals, dramàtiques i, fins i tot, de pur suspens. 

La sèrie, líder amb contundència de la seva franja 

En la sisena temporada la ficció de producció pròpia de TV3 va aconseguir una audiència mitjana de 248.000 espectadors. De fet, la sèrie ha liderat la seva franja d'emissió les sis temporades; en l'última, concretament, amb una quota mitjana del 18,6%, superant el segon classificat (T5) de 10,8 punts. Una altra dada que demostra la fidelitat dels espectadors és la qualificació de 8 punts sobre 10 que li atorga l'índex qualitatiu del panel GfK.  

Pel que fa al consum digital, "Com si fos ahir" va ser el programa més vist de TV3 en nombre de reproduccions la temporada passada: més de 16 milions, la millor dada de totes les temporades, amb una mitjana setmanal de 92.300 usuaris únics i 356.600 reproduccions en directe i a la carta. 180.600 usuaris de mitjana van veure la sèrie cada mes, i el juliol la ficció va fer el seu rècord històric en audiència digital, amb 199.200 usuaris únics; concretament, l'últim capítol de la temporada, emès el 21 de juliol, va ser el segon més vist des de l'inici de la sèrie, amb 111.400 reproduccions. Des de la seva estrena, el setembre del 2017, la ficció ha estat el programa de TV3 més reproduït a la carta un total de 58 mesos i ha superat el milió de reproduccions mensuals 48 vegades. 

Anar al contingut