A partir del 29 d'agost

Catalunya Ràdio estrenarà el programa de tendències socials "Popap", amb Mariola Dinarès, de cara a la pròxima temporada

De dilluns a divendres, de 13.00 a 14.00, la periodista Mariola Dinarès dirigirà el nou programa dels migdies de Catalunya Ràdio, que buscarà les tendències més interessants i inspiradores de les xarxes socials. "Popap" parlarà sobre l'estil de vida i els nous hàbits que tant han canviat la societat actualment. Amb l'ajuda d'experts i veus autoritzades, analitzarà i contrastarà les noves tendències socials amb un programa de ràdio i un canal de Youtube.

A partir del dilluns 29 d'agost, Catalunya Ràdio estrenarà un programa que s'emetrà de 13.00 a 14.00 i que dirigirà la periodista Mariola Dinarès (@HolaMariola), emprenedora digital i social media manager. "Popap" comptarà amb un equip de prescriptors i influenciadors amb l'objectiu de trobar les tendències més interessants, inspiradores i divertides del moment.

El programa està dirigit a tots els oients que viuen enganxats al mòbil i que es comuniquen per WhatsApp, sobretot als que sempre busquen un endoll per carregar el telèfon allà on siguin. Segons Mariola Dinarès, serà un programa "interessant, pràctic i divertit. 'Popap' és allò que obre la ment, interessa i emociona".

Els continguts tindran vida pròpia gràcies als diversos canals de comunicació, sobretot les xarxes socials com Twitter i Facebook, Youtube, Snapchat o Vine. D'aquesta manera, el programa es convertirà en un espai interactiu i transmèdia, un canal de diàleg obert entre Catalunya Ràdio i els oients on tothom pot participar i aportar continguts. Ho podran fer per mitjà d'etiquetes que el defineixen: #creativitat, #educació, #psicologia, #gastronomia, #música, #cinema, #cultura, #salut, #emprenedoria, #moda, #consum, #disseny, #publicitat, #comunicació.

La directora i presentadora del programa, Mariola Dinarès, va començar la seva trajectòria professional als serveis informatius de Ràdio Flaixbac i Flaix FM. Apassionada de la música i les tendències socials, codirigeix el primer portal de cites en català QuedemOnline.cat. Durant els últims anys, a Catalunya Ràdio ha treballat al costat de Pere Mas, Àngel Llàcer, Sílvia Cóppulo i Ricard Ustrell, i ha fet seccions sobre els continguts de la xarxa, els hàbits tecnològics dels famosos i històries virals.

 

catradio.cat

twitter.com/catalunyaradio

facebook.com/catradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut