Mònica Terribas
Mònica Terribas

Carles Puigdemont a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 2 de març, a les 8.30, Mònica Terribas entrevistarà Carles Puigdemont, 130 president de la Generalitat i president del Consell per la República, a "El matí de Catalunya Ràdio" després del primer acte massiu del Consell per la República Catalana a Perpinyà

La tertúlia política

A les 9.20, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UA, Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Manuel Milián Mestre, periodista, assessor d'empreses.

A les 10.35, tertúlia esportiva amb Carme Lluveras, "coach" de bàsquet, Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, i Marcos López, periodista d'El Periódico.

A les 11.10, "Lecturàlia" amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" amb Enric Gomà i l'entrevistarà a Carlota Gurt, traductora i autora de "Cavalcarem tota la nit" amb què ha guanyat el Premi Mercè Rodoreda 2019.

A les 11.45, "Pregunta'm el que vulguis" on Andrea Izquierdo, estudiant de quart de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona entrevistarà Anna Llenas, il·lustradora, escriptora i dissenyadora gràfica.

A les 12.05, el concurs L'apocalipsi, amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actriu Marta Buchaca i l'oient Anna Gomez

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut