Divendres, a les 22.15

Buenos Aires, a "Per les teulades de les ciutats"

Demà, a les 22.15, el 33 emetrà el tercer episodi de "Per les teulades de les ciutats", la sèrie documental d'ARTE G.E.I.E. i Gedeon Programmes que dedica cada episodi a una ciutat diferent i a descobrir la seva gent i la seva cultura des de les teulades de cada ciutat. En aquest episodi, el programa s'enfila per les teulades de Buenos Aires

"Per les teulades de les ciutats" explora les ciutats des dels terrats, aquests espais, sovint desaprofitats i ocupats pels aparells de climatització i els conductes de ventilació, que han començat a ressorgir com a escenaris de la vida urbana. A banda d'aprofitar aquestes superfícies per fer-hi jardins i horts, les característiques que tenen els fan uns espais ideals de trobada, de lleure i, fins i tot, d'art i de cultura.

A través de deu documentals, cada un dedicat a una gran ciutat diferent, es descobrirà un món ple de tresors i de gent que treballa, viu, descansa i s'ho passa bé veient la ciutat des d'un punt de vista privilegiat.

"Buenos Aires"

Nascuda en els confins de la Pampa i del Río de la Plata, la capital de l'Argentina, Buenos Aires, és com una ciutat europea en un país llatinoamericà. Impregnada de diverses cultures, la ciutat portenya és actualment una megalòpoli immensa on els terrats acullen una vida quotidiana i palpable. Uns terrats que expliquen la ciutat d'ahir, d'avui i de demà, i on vibren l'ànima i la cultura d'una capital que no para d'evolucionar.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut