Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimarts, a partir de les 7.20

Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, a partir de les 7.20, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà telefònicament el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic. També realitzarà connexions territorials amb els seus corresponsals d'arreu de Catalunya per saber les afectacions al territori.

A les 8.50, la tertúlia amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital, i connexions amb José Antich, periodista i director d'El Nacional; Neus Tomàs, directora adjunta del Diario.es, i Míriam Hatibi, analista de dades i portaveu de la Fundació Ibn Batuta. La tertúlia inclou l'entrevista telefònica a l'intendent Josep Antoni Saumell, subcap de la divisió tècnica de planificació de seguretat dels Mossos d' Esquadra.

A partir de les 10.08, connexions internacional amb els corresponsals per saber les afectacions del coronavirus en altres països.

A "En primera persona del plural", a les 10.33, es conversarà amb personal sanitari. Noemí Fernández, infermera d'urgències de l'Hospital Clínic, a l'estudi, i connexió amb la doctora Ethel Sequeira, metgessa de família de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

A les 11.12, consultori sobre temes laborals i coronavirus: el programa connectarà amb Mireia Montesinos, advocada laborista del col·lectiu AiDE.

I, a les 12.08, "Amb xarxa o sense": teletreball. Les empreses en línia s'estan beneficiant pel coronavirus? Es connectarà amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarés.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut