Diumenge, a les 21.55

Anna Guitart conversa amb Maite Carranza, a "Tot el temps del món"

Diumenge, a les 21.55, al 33, un nou capítol de "Tot el temps del món". Dirigit i presentat per Anna Guitart, el programa vol ser una celebració setmanal de la lectura. Recomanacions de llibres i, sobretot, una conversa pausada i rica amb un autor són els continguts que marquen aquesta segona temporada. Aquesta setmana, Maite Carranza, guionista i escriptora de trajectòria indiscutible.

"No hem de tenir la idea que als nens no se'ls poden explicar determinades coses, només cal trobar la manera de fer-ho, sense defugir res".

Maite Carranza

Anna Guitart entrevista Maite Carranza, de trajectòria indiscutible, que aquesta tardor ha guanyat el Premi Joaquim Ruyra per "L'alè del drac" i, per tercera vegada, el premi Edebé amb "Safari" (Tots dos s'acaben de publicar). A més, el 2018 també va guanyar el premi Atrapallibres per "La pel·lícula de la vida" i el Premi de la Crítica Serra d'Or per "Una bala per al record".

Guionista i escriptora, fa més de trenta anys que escriu literatura infantil i juvenil. Guitart conversarà amb ella de la importància d'aquesta literatura i de la poca atenció que se li atorga a casa nostra. De com la seva formació com a antropòloga ha influït a l'hora d'escriure, de maneres de fer llegir els nens, del que se'ls ha d'explicar i de la importància de fer-los entendre que el món no és perfecte. També, de la socialització dels llibres a l'escola.

Els llibres de les tries d'aquesta setmana tenen en comú la recuperació de la memòria i ens parlen dels records dels altres: 

"Fugir era el més bell que teníem"
Marta Marín-Dòmine
Ed. Club Editor

"Chilean electric"
Nona Fernández
Ed. Minúscula

"Niño prodigio"
Michael Kupperman
Trad. Regina López Muñoz
Ed. Blackie Books

tv3.cat/toteltempsdelmon

instagram.com/toteltemps/

#toteltemps33

Anar al contingut