30 anys de "TN comarques", la gran finestra de l'actualitat local i comarcal

El 24 d'abril de 1989 es donava el tret de sortida al "TN comarques". Mariona Comellas, Josep Cabasés, Ramon Rovira i Xavier Bas van ser els primers rostres d'aquest informatiu, que durant tot aquest temps s'ha mantingut líder d'audiència de la seva franja. Aquesta setmana l'espai, presentat i dirigit actualment per Núria Solé, repassarà tant les cares com alguns dels fets d'aquests 30 anys.

Amb càmeres repartides per tot el territori i amb la vocació de donar veu a la gent del país, el "TN comarques" celebra aquesta setmana els seus 30 anys sent la gran finestra de l'actualitat local i comarcal.

Núria Solé, l'actual presentadora i directora de l'espai que s'emet de dilluns a divendres, de 13.55 a 14.30, ha destacat, en declaracions en el programa "Els matins", que es "vol oferir un retrat del que passa al país prioritzant-ne la gent. Volem que sigui el telenotícies de la gent, del seu dia a dia, del que els preocupa, de les qüestions socials, que són prioritàries, i deixar que els temes polítics que surtin siguin únicament per donar resposta a les problemàtiques de la gent".

Líder d'audiència a la seva franja i amb una nota en els qualitatius de 9,1, de les més altes dels espais de la casa, Solé n'ha volgut deixar constància: "el TN comarques serveix per fer un retrat del país i es fa amb un equip molt femení, sense voler deixar-me ningú, des d'Esther Cifuentes, la realitzadora, fins a Ruth Bollinger, productora, passant per Isabel Pascual, Carolina Gili, Anna Masip i Míriam Vila, delegades i responsables dels equips pel territori."

Nascut amb un format d'uns 20 minuts, al setembre del 2017, el "TN comarques" evolucionava, amb Núria Solé com a directora i presentadora, cap a un telenotícies d'uns 40 minuts, duplicant el seu temps d'emissió i donant més presència a la informació a peu de carrer. 

tv3.cat

324.cat

Anar al contingut