Membres dels Germans Musulmans protesten. (Foto: Reuters)
Segons les dades dels Germans Musulmans, més de 200 persones van morir divendres a la capital i en altres províncies.
El Caire

El govern egipci eleva a 173 el nombre de morts en els darrers enfrontaments, entre els quals hi ha un fill del líder dels Germans Musulmans

Entre les víctimes, un dels fills del líder dels Germans Musulmans, Mohamed Badia, que ha mort per les ferides causades durant els disturbis de divendres al barri de Ramsès.

RedaccióActualitzat
Mentre la tensió augmenta a la mesquita Al-Fatah del Caire, on partidaris de Mohamed Mursi es mantenen atrinxerats, el govern egipci ha fet públic el seu balanç oficial de víctimes en els disturbis de les últimes hores arreu del país: 173 morts i 1.330 ferits. Un portaveu del primer ministre ha precisat que les xifres corresponen a les víctimes que hi ha hagut entre divendres i les deu del matí d'aquest dissabte.

Entre les víctimes, un dels fills del líder dels Germans Musulmans, Mohamed Badia, que ha mort per les ferides causades durant els disturbis de divendres al barri de Ramsès.

Emar Mohamed Badia, de 38 anys i engenyer informàtic de professió, va rebre impactes de bala al cap, segons denuncien els Germans Musulmans en un web. Participava en les manifestacions de divendres al voltant de la mesquita d'Al Fatah a Ramsès, al centre de la capital.

Segons les dades dels Germans Musulmans, més de 200 persones van morir divendres a la capital i en altres províncies en actes de violència, que van esclatar durant les marxes convocades pels partidaris de Mursi després de l'oració musulmana del migdia.

Mursi va ser deposat el 3 de juliol passat en un cop d'estat militar precedit per protestes multitudinàries que demanaven comicis presidencials anticipats.
Anar al contingut