Una foguera de Sant Joan crema a la ciutat de Girona.

La revetlla de Sant Joan no perilla

Durant tot el cap de setmana Catalunya estarà sota la influència d'un potent anticicló ancorat a l'oest de Portugal. El seu radi d'acció penetrarà cap al Mediterrani i el cor d'Europa.

Néstor GómezActualitzat
Durant el cap de setmana Catalunya, el País València i les Balears estaran sota la influència de les altes pressions i, en definitiva, de l'anticicló. El seu radi d'acció penetrarà cap al cor d'Europa i crearà un altre anticicló als països alpins.

El vespre i la nit seran serens al 100% a les Balears, al 95% del País Valencià i al 90% de Catalunya.
El 5% del País València tindrà uns núvols que creixeran durant la tarda a l'interior de Castelló i que durant el vespre aniran desapareixent.
El 10% de Catalunya correspon a les comarques del Pirineu, on quedaran restes dels núvols de tarda. Però no us amoïneu: amb l'arribada del vespre marxaran i tindreu la nit serena.
Durant la tarda no es descarta algun ruixat feble i escarransit al Pirineu.

L'ambient serà suau, sense cap calorada, amb temperatures al vespre de dissabte de 24 graus a la costa, 26 a l'interior i 20 al Pirineu.

Ja podeu tirar endavant els vostres plans. Anirem donant més matisos del temps a mesura que s'acosti la data assenyalada.

Anar al contingut