L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha atès els mitjans després de la primera jornada de declaracions. (Foto: EFE)
L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha atès els mitjans després de la primera jornada de declaracions. (Foto: EFE)
Palma de Mallorca

L'advocat d'Urdangarin assegura que el duc de Palma està satisfet perquè ha pogut contestar

L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, en declaracions aquest dissabte al vespre en abandonar els jutjats de Palma després d'una maratoniana jornada, ha explicat que el seu client estava cansat, però satisfet, per poder respondre dels fets que se li imputen en la causa que investiga irregularitats en l'Institut Nóos, que ell va presidir.

RedaccióActualitzat
Iñaki Urdangarin ha abandonat els jutjats de Palma sense fer declaracions i gairebé una hora després que la resta per un problema amb la documentació.

Així com a l'arribada s'ha dirigit els nombrosos mitjans de comunicació que l'esperaven per dir que era allà per defensar el seu honor i la seva innocència, a la sortida no ha dit ni mu i ha deixat que fos el seu advocat qui atengués la premsa.

El lletrat ha assegurat que el duc de Palma, que seguirà declarant aquest diumenge davant el jutge, espera poder col·laborar amb la Justícia i explicar quina ha estat la seva intervenció en les qüestions que s'investiguen.

També ha agraït la deferència del magistrat en permetre suspendre una sessió que ja s'havia allargat més de vuit hores.

L'advocat també ha explicat que el duc de Palma ha decidit finalment descendir a peu la rampa d'accés als jutjats per deferència cap als mitjans de comunicació, per poder atendre'ls. El jutge degà, Francisco Martínez Espinosa, l'havia autoritzat a baixar amb cotxe per motius de seguretat.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut