Anar a la navegació principal
Vídeoblog

Videoblog 63 - Llibreria La Caníbal, l'assaig combatiu

La llibreria La Caníbal, al carrer de Nàpols, 314, és una cooperativa de treball associat que s'ha convertit en una d'aquestes noves llibreries especialitzades

La llibreria La Caníbal, al carrer de Nàpols, 314, és una cooperativa de treball associat que s'ha convertit en una d'aquestes noves llibreries especialitzades que proliferen al llarg dels últims temps, oferint noves possibilitats de recerca.El seu camp d'acció és l'assaig de combat, els llibres amb missatge social, temes que formen part del nostre dia a dia i que no sempre són fàcils d'aconseguir.
I també els llibres

La llàstima - Vicent Botella - Edicions 96
Memòria del buit - Marcello Fois - Periscopi
Ordres sagrades - Benjamin Black - Bromera


Producció - Jordi Muñoz
Imatge - Rafael Márquez
Escenari - Llibreria La Caníbal
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts