Zlatan Ibrahimovic, autor dels tres gols de Los Angeles Galaxy davant Los Angeles FC (Reuters)

Zlatan Ibrahimovic: "Soc, de molt, el millor jugador de la lliga"

Després d'afirmar que és, "de molt", el millor jugador de l'MLS, el davanter suec ha marcat tres gols en el derbi de Los Angeles

Zlatan Ibrahimovic és un d'aquells futbolistes que no deixen indiferent ningú a l'hora de fer declaracions. En una entrevista concedida a l'ESPN, el suec ha repost que és, "de molt", el millor jugador de la lliga quan li han preguntat si creia que Carlos Vela era el millor de l'MLS.

El davanter, de 37 anys, que actualment juga a Los Angeles Galaxy, ha enviat un missatge contundent al davanter mexicà, que fins la temporda passada jugava a la Reial Societat i que forma part de la plantilla de Los Angeles FC.

El periodista li ha recordat que Vela porta 19 gols i 12 assistència amb l'equip que actualment és el líder de la competició, però Ibrahimovic no ha dubtat ni un moment.

"Si ell [Vela] està ara mateix en el seu millor moment... Quants anys té? 29? Està jugant a l'MLS i està en el seu millor moment. On era jo quan tenia 29 anys? A Europa. Una gran diferència."

A més, Ibrahimovic ha volgut deixar clar que no és només una opinió seva, i ha explicat que té 33 títols, "més que tota l'MLS junta".

Protagonistes en el derbi de Los Angeles

Ibrahimovic i Vela han estat els dos grans protagonistes del derbi de Los Angeles, que s'ha disputat la matinada d'aquest dissabte. En un partit que s'han acabat emportant Los Angeles Galaxy per 3-2, tots els gols han anat a càrrec dels dos davanters.

El duel ha començat amb una diana en el minut 4 del mexicà, però el suec no ha tardat a respondre i només quatre minuts després ha marcat el gol de l'empat.

En la segona meitat, Ibrahimovic ha tancat una actuació estel·lar anotant dos gols més davant d'un Vela que només ha pogut retallar distàncies en el temps afegit de la segona meitat.