BARÇA

Xavi: "Tots estem fent un esforç per tornar a fer gran el Barça"

El tècnic del conjunt blaugrana es mostra satisfet amb el seu equip i amb les noves incorporacions, després de la victòria davant del Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

La victòria del Barça en el clàssic d'aquesta matinada deixa bones sensacions de cara a la nova temporada. L'equip de Xavi Hernández ha estat superior a un Reial Madrid que, sobretot, s'ha vist desbordat a la primera part. Un fet que ha satisfet el tècnic de Terrassa, que sent que el seu equip ha estat superior al de Carlo Ancelotti.

Crec que ho hem fet molt bé. Hem patit, al final, però crec que hem pogut sentenciar, hem sigut millors que ells. Hi ha notes molt positives, coses que hem de millorar, sobretot a nivell físic.

Tot plegat, en un partit en què ha debutat Robert Lewandowski, que ha jugat els primers 45 minuts i que ha tingut diverses ocasions a les seves botes. A més, Raphinha ha estat l'autor de l'únic gol del partit. Un fet que demostra que els reforços de la plantilla estan entrant en sintonia. Una feina que Xavi Hernández ha fet braç a braç amb Mateu Alemany, de cara a tornar a guanyar títols aquesta mateixa temporada.

Estem aquí perquè el Barça torni a guanyar, perquè torni a competir, perquè tornem a guanyar títols... que és l'objectiu d'aquest any. Crec que tots estem fent un esforç. Ja vaig dir que érem una família i que volíem tornar a fer gran el Barça i crec que estem fent un bon equip, però s'ha de demostrar.

Uns reforços que podrien créixer si, finalment, Koundé acaba arribant al Camp Nou. Tot i això, ara per ara, Xavi Hernández assegura que no hi ha res fet. D'aquesta manera, el reforç de la defensa sembla que encara haurà d'esperar. La intenció del tècnic de Terrassa és que hi hagi dos jugadors per cada posició, per augmentar la competència. Amb això, Xavi vol intentar esperonar jugadors com Piqué.

Tothom parteix de zero, tothom a competir... Aquí no valen noms, val el rendiment, valen els resultats i, al final, en això estem. Crec que estem entrenant molt bé i s'ha vist una prova molt bona de l'equip

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut