Gavi durant un partit d'aquesta temporada
Gavi durant un partit d'aquesta temporada (EFE)
Barça

Xavi recupera efectius per al partit de Granada

Gavi, Dest i Balde donen negatiu en l'últim test i juntament amb Abde, que ja ha superat la quarantena, es poden reincorporar a l'entrenament d'aquest divendres. Fins i tot Memphis té possibilitats de viatjar un mes després

Actualitzat

El Barça reduirà el nombre de baixes de cara al pròxim partit de Lliga, aquest dissabte (18.30) al Nuevo Los Cármenes de Granada. El club blaugrana ha comunicat que tres dels jugadors afectats fins ara per la covid-19, Gavi, Sergiño Dest i Alejandro Balde, han donat negatiu en els últims tests PCR, i que podran participar en l'entrenament d'aquest divendres a la tarda i entrar en la convocatòria per a Granada. 

En la roda de premsa prèvia al partit en terres andaluses, Xavi també ha explicat que Abde, un altre dels afectats pel virus que esperava l'alta, podrà entrar a la llista perquè "ja ha passat els 10 dies de quarantena".

També Luuk de Jong, sancionat a la Copa, estarà a disposició de Xavi per a aquest nou desplaçament i s'espera que Clément Lenglet i Samuel Umtiti, que no van viatjar a Linares per una indisposició gàstrica, estiguin ja recuperats.

Fins i tot Memphis, lesionat des de fa un mes al bíceps femoral, té possibilitats de viatjar a Granada, segons ha assenyalat el tècnic egarenc.

En contrapartida, han ingressat al capítol de baixes Ronald Araujo, intervingut aquest mateix divendres d'una doble fractura a la mà dreta, i Frenkie de Jong, lesionat també durant el partit de Copa.

 

 

Anar al contingut