Xavi Pascual donant instruccions als jugadors del Zenit (EFE)
EUROLLIGA

Xavi Pascual, en l'òrbita de l'AS Mònaco

L'entrenador català hauria rebut una oferta milionària de l'equip del Principat

El possible retorn de Xavier Pascual al Barça es complica. I es complica no pas perquè l'entrenador de Gavà vegi amb disgust tornar, al contrari, ni perquè Joan Carles Navarro no ho hagi considerat aquesta possibilitat. Es complica per qüestions econòmiques.

Tot i haver fet una temporada magnífica, en què el Mònaco ha acabat en la tercera posició de l'Eurolliga, tot fa indicar que Sasha Obradovic no continuarà al club del Principat i el propietari del club, un multimilionari rus, prepara una oferta estratosfèrica per a Pascual, sembla que difícil de refusar, per entrenar el club. La bona feina que ha fet al Zenit i el fet d'haver continuat a Sant Petersburg en temps de guerra podrien haver ajudat a aquesta decisió.

Aquesta possibilitat de l'arribada de l'entrenador català al Mònaco va funcionar com un rumor en petit comitè a Kaunas durant la Final Four. Ara sembla que el rumor agafa cos. El que sí que queda clar és que Xavier Pascual és ara mateix un dels entrenadors més cotitzats d'Europa i té on triar.

Hi haurà moguda als despatxos les pròximes setmanes.

Anar al contingut