Barça

Xavi: "No estem per tirar coets, però són tres punts d'or"

El tècnic blaugrana s'ha mostrat content pels tres punts, però no pel joc que ha exhibit el Barça a Mendizorrotza

Redacció Esport3Actualitzat

La victòria del Barça a Mendizorrotza ha estat molt justa i amb un joc molt gris de l'equip. Així ho ha explicat Xavi Hernández a la roda de premsa posterior al partit contra l'Alabès a Vitòria, que ha mostrat un sentiment contradictori després de sumar els tres punts.

"Són tres punts d'or per a nosaltres, però no ha estat un partit brillant. S'ha guanyat i això val or. No estem en una situació com per tirar coets, per això és una victòria molt important."

"De la mateixa manera que el dia del Madrid surts satisfets malgrat la derrota, avui no surts satisfet."

L'entrenador del Barça també ha volgut sortir en defensa d'alguns dels seus jugadors. En concret de Jordi Alba, Sergio Busquets i Frenkie de Jong, que han estat alguns dels més criticats les últimes setmanes.

"Els jugadors estan en un estat de confiança baix i els hem de recuperar anímicament. Han celebrat molt la victòria al vestidor i això també diu molt. Alguns han estat molt criticats, l'entorn a vegades tampoc ajuda. Doncs avui, per exemple, Jordi Alba ha fet un gran partit, o Busquets i Piqué han tirat del carro."

"Al Barça, la samarreta pesa 20 quilos més que en un altre club, i és difícil. Per això estem en un moment de patir, però hi ha vida i ja vaig dir que el sol tornarà a sortir."

Resum de l'Alabès-Barça (0-1)

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut