Barça

El Barça se salva 'in extremis' d'un partit molt gris a Vitòria (0-1)

El conjunt de Xavi no ha estat gens encertat i molt lluny de la versió que vol el seu entrenador. Una acció a les acaballes de Frenkie de Jong els ha donat un triomf d'or per escalar posicions a la Lliga

Xavi LemusActualitzat

Xavi presentava un equip titular amb tres novetats: Dest, Frenkie de Jong i Luuk de Jong. Ha deixat a la banqueta Dani Alves i Jutglà, mentre Gavi era baixa per sanció. Una d'aquestes novetats, Luuk de Jong, era el protagonista de la primera ocasió del partit amb una rematada que sortia fregant la porteria local abans del primer quart d'hora. El domini era dels blaugranes però amb un joc absolutament pla i sense profunditat. Només en alguna acció de córner s'acostaven a la porteria de Pacheco.

Una versió molt pobre que donava peu a l'Alabès per intentar guanyar el duel. Així abans del descans era Pere Pons qui perdonava una ocasió claríssima en plantar-se tot sol davant de Ter Stegen que resolia amb un xut molt fluix. Una acció que tancava un primer temps molt decebedor per part del conjunt de Xavi.

A la represa no es modificava el guió. Domini aclaparador culer però sense idees per trobar espais. La millor oportunitat per marcar arribava en una centrada de Pedri que Luuk De Jong rematava i només Pacheco evitava el gol. El tècnic egarenc trigava molt a fer els canvis, i fins al minut 70 no treia Nico en el lloc d'Abde. El joc de l'equip no millorava i això ho aprofitaven els locals per fer una incursió per banda de Jason que deixava retratat Jordi Alba, que no pressionava la centrada, i permetia a Joselu fer una rematada que sortia ben a prop de la porteria de Ter Stegen.

El desenllaç del partit ha arribat quan tot anava camí de l'empat. Una passada dins de l'àrea de Jordi Alba la convertia Ferran Torres en una gran assistència perquè Frenkie de Jong fes el gol de la victòria en el minut 86. Un triomf molt suat i gens brillant que deixa al Barça ben a prop de les places de Champions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut