Dembélé amb Xavi durant l'entrenament matinal d'aquest dissabte
Dembélé amb Xavi durant l'entrenament matinal d'aquest dissabte (EFE)
BARÇA

Xavi Hernández: "La situació de Dembélé no ha canviat"

L'entrenador del Barça diu que el futbolista francès "ha de decidir" i admet que vol reforçar diferents posicions

Redacció Esport3Actualitzat

Dembélé és el gran protagonista de l'actualitat blaugrana. El seu nom ha estat el que més cops s'ha sentit a la roda premsa de Xavi Hernàndez prèvia al partit d'aquest diumenge contra l'Alabès. Els periodistes han insistit en demanar per novetats sobre el seu futur, però l'entrenador del Barça ha estat clar i concís: "No ha canviat res, ell ho sap i ha de decidir". Tot i que sembla evident, Xavi no ha volgut confirmar si entrarà o no a la llista de convocats per viatjar a Vitòria. 

Sense Dembélé i sense el lesionat Ansu Fati, que haurà de decidir dilluns si s'opera o opta per una tractament conservador, l'entrenador del Barça és conscient que la davantera blaugrana ha quedat debilitada. En aquest sentit, ha reconegut que el club treballa per reforçar l'atac i, atenció, també altres posicions del camp:

"Hem parlat molt amb el club i he estat molt clar sobre el que necessitem reforçar. Estem treballant per aconseguir-ho, però del que volem al que podem a vegades n'hi ha un tros. Veurem com va, ho estem intentant."

 

"Hi ha jugadors que tenen molèsties i fan un esforç"

El terrassenc ha lamentat tots els contratemps que està patint i ha explicat que això l'està obligant a exprèmer a jugadors com Jordi Alba o Frenkie de Jong, els futbolistes més discutits ara mateix:

"De Jong arrossega unes molesties al soli. Hi ha circumstàncies que potser no us arriben, però hi ha jugadors que tenen molesties i fan un esforç, com Jordi Alba també. El compromís de les 'vaques sagrades' és espectacular, es nota que estimen la casa."

Sobre el matx contra l'Alabès, Xavi espera no repetir els mateixos errors que van cometre contra l'Athletic, on ha explicat que els hi va faltar intensitat: "Ens van guanyar per coratge i això no pot ser, és el que més mal em fa. Contra l'Alabès serà un partit similar, hem d'aprendre'n." "Necessitem una victòria urgent per sumar punts i intentar complir el primer objectiu, entrar a la zona Champions", ha conlòs.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut