Ansu Fati amb Xavi Hernàndez després de retirar-se lesionat en el partit de Copa contra l'Athletic
Ansu Fati amb Xavi Hernàndez després de retirar-se lesionat en el partit de Copa contra l'Athletic Club
BARÇA

Xavi sobre Ansu Fati: "Dilluns farem una última reunió per decidir"

El tècnic terrassenc ha parlat sobre la situació del davanter del Barça, que després de la lesió ha de decidir si opta per operar-se o per un tractament conservador

Redacció Esport3Actualitzat

La recaiguda d'Ansu Fati ha caigut com una gallega d'aigua freda al FC Barcelona. Sense temps per a les lamentacions, però, jugador i club han de decidir si s'opera de la lesió muscular que pateix al bíceps femoral de la cuixa esquerra o si opta per un tractament conservador. L'entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha desvelat que dilluns tindran una última reunió amb ell "per acabar de prendre una decisió". El tècnic terrassenc ha parlat del tràngol que està passant Ansu Fati:

"Ansu està afectat, és una situacio difícil, acabo de tenir una reunió amb la familia i és molt dificil. El més important ara és recuperar-lo mentalment, que s'oblidi de les lesions i donar-li estima. Ell està trist i nosaltres també, és un futbolista extraordinari."

Xavi ha explicat també que han intentat gestionar els minuts que jugava el futbolista, però que la pròrroga contra l'Athletic Club va alterar els seus plans:

El doctor Pruna em va dir que estava per jugar mitja hora o 35 minuts, però hi va haver la pròrroga i això ens va alterar els plans. L'hi vam preguntar a ell i ens va dir que estava bé, però són situacions que no pots controlar."

ARXIVAT A:
AnsuFatiXavi Hernández
Anar al contingut