Barça

Xavi comença a treballar amb el grup i no està descartat per jugar contra el València

Xavi Hernández ha començat a treballar aquest dissabte amb el grup i no està descartat per al partit de Lliga davant el València al Camp Nou. Caldrà esperar fins a l'entrenament matinal que Guardiola ha programat per al mateix dia del partit per saber si el migcampista de Terrassa, que s'ha perdut els dos últims compromisos de l'equip blaugrana per unes molèsties en el soli de la cama dreta, entra en la convocatòria. Sergio Busquets i Adriano Correia també s'han entrenat amb normalitat, després que dijous es van exercitar al marge dels seus companys, i estaran a punt per enfrontar-se al conjunt d'Unai Emery.

Actualitzat
Busquets encara sent alguna molèstia a causa del tall profund al genoll que es va fer en el partit davant la Reial Societat, i Adriano es va retirar del partit amb el Bayer Leverkusen amb unes molèsties en el soli de la cama esquerra.

A l'entrenament d'aquest dissabte també han participat els jugadors del Barça B Cristian Tello, Marc Muniesa, Marc Bartra i Martín Montoya. Els tres últims són defenses i tenen moltes opcions d'entrar a la llista per les baixes per sanció de Dani Alves i Javier Mascherano.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut