Wakaso va esclatar després del partit contra el Montpeller.
Espanyol

Wakaso esclata: "Estic molt enfadat i trist amb el club. Em van prometre una millora de contracte"

Després de l'empat sense gols contra el Montpeller, a l'Espanyol se li ha obert un nou front amb el futur d'un dels seus jugadors. El ghanès Wakaso Mubarak es va queixar que li havien promès una millora de contracte que el club no ha complert. Estic molt enfadat i trist. Em van prometre una millora de contracte. No permetré segons quines coses", va assegurar en declaracions a Catalunya Ràdio.

Actualitzat
Després de l'empat sense gols contra el Montpeller en el quart amistós de la pretemporada disputat a Canet de Rosselló, a l'Espanyol se li ha obert un nou front amb el futur d'un dels seus jugadors. El ghanès Wakaso Mubarak es va queixar que li havien promès una millora de contracte que el club no ha complert. Wakaso no va amagar que està enfadat perquè l'Espanyol no l'ha deixat marxar al Rubin Kazan rus, on li oferien un millor contracte, i ara no li millora el que té. "Estic molt enfadat i trist. Em van prometre una millora de contracte. No permetré segons quines coses", va assegurar en declaracions a Catalunya Ràdio.
 
Posteriorment, i als micròfons de RAC1, Wakaso va insistir en els mateixos arguments: "Estic una mica trist, és un problema del tema del meu contracte perquè tinc moltes ofertes per sortir i m'han dit que no. Jo vull seguir aquí, però si segueixo han de millorar coses del meu contracte perquè, si no, he de marxar, tothom ha de buscar el millor per a la seva família. Estic enfadat per això. Ja ho veurem, crec que les coses sortiran bé al final", ha explicat. L'important ara és l'equip. Tinc una bona relació amb els tècnics i els companys, una altra cosa és que estigui molest amb el club", ha afegit.

Fitxat per només 300.000 euros procedent del Vila-real la temporada passada, l'Espanyol ha rebutjat aquest estiu diverses ofertes, la més sucosa, de 4,5 milions d'euros del Rubin Kazan rus, per traspassar-lo amb la condició de millorar-li el contracte.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut