Espanyol

Joan Collet sobre Wakaso: "Li hem ofert el doble del seu contracte actual"

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha respost a Wakaso que va declarar sentir-se "enfadat i trist" amb el club perquè, segons el jugador, se li va prometre una millora de contracte que no ha rebut. El president blanc-i-blau ha deixat clar que no poden pagar el que demana Wakaso ni acceptar cap oferta, tot i que ha recordat que "se li ha ofert el doble del seu contracte actual".

Actualitzat
El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha respost a Wakaso, que va declarar sentir-se "enfadat i trist" amb el club perquè, segons el jugador, se li va prometre una millora de contracte que no ha rebut. El president blanc-i-blau ha deixat clar que no poden pagar el que demana Wakaso ni acceptar cap oferta, tot i que ha recordat que "se li ha ofert el doble del seu contracte actual".

Collet s'ha mostrat crític amb les paraules del migcampista Mubarak Wakaso, que després del partit amb el Montpeller va afirmar sentir-se "molt enfadat i trist" amb les negociacions per la seva possible renovació i millora de contracte. El màxim responsable del club blanc-i-blau ha recordat les limitacions econòmiques de l'Espanyol: "Li estem oferint el doble del contracte actual i no podem donar més. No podem pagar el que demana ni tampoc acceptar qualsevol oferta que no considerem bona", en referència a la proposta del Rubin Kazan.

El president blanc-i-blau ha explicat que no vol fer-ne "un debat, tot i que Wakaso hauria d'estar agraït perquè fa un any, quan era desconegut, se li va firmar un contracte per quatre temporades". Collet ha recordat que en aquell moment el jugador "estava content i ara no pot dir això. Hem fet un esforç i si no li agrada la fitxa que li oferim es quedarà amb la que té".

Joan Collet no ha parlat personalment amb el ghanès i s'ha mostrat "sorprès" per les seves declaracions. "No sé si és una estratègia per apujar l'oferta o si ve del seu representant, però fins i tot m'ha arribat que estaria dient de no venir als entrenaments. Hauria d'estar agraït" ha reiterat.

El mandatari espanyolista ha aprofitat per explicar que ha arribat una oferta del Rubin Kazan pel central mexicà Héctor Moreno, "a través d'un intermediari". Tot i això, Collet s'ha mostrat prudent sobre la situació dient que "de moment està amb nosaltres i s'ha de veure si el jugador està disposat a sortir".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut