Vinícius petoneja l'escut del Madrid després de firmar el 3-2 (Peter Powell / EFE)
fUTBOL

Vinícius obté la nacionalitat espanyola

El futbolista brasiler del Reial Madrid Vinícius Junior va aconseguir divendres 2 de setembre la nacionalitat espanyola, després de mesos d'espera, segons ha informat aquest dilluns el club en un comunicat.

"El Reial Madrid comunica que el nostre jugador brasiler Vinícius Junior va jurar la Constitució Espanyola divendres passat 2 de setembre, per la qual cosa des d'aquell moment posseeix també la nacionalitat espanyola."

D'aquesta manera, Vinícius, que va aterrar a Espanya el juliol del 2018 després de ser fitxat pel Reial Madrid, allibera el club una plaça d'extracomunitari, de la qual no va disposar al mercat d'estiu per emprendre l'arribada del davanter Gabriel Jesus, que era del gust de Carlo Ancelotti com a complement de Karim Benzema.

Vinícius ja va disputar davant del Betis dissabte passat a LaLiga Santander el seu primer partit amb el Reial Madrid amb la doble nacionalitat. Amb 22 anys és una de les grans estrelles de la selecció amb què el Brasil buscarà proclamar-se campiona del món el desembre que ve al Mundial 2022.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut