Vingegaard, emocionat en creuar la meta de Bejes
Vingegaard, emocionat en creuar la meta de Bejes
ciclisme

Vingegaard dedica la seva segona etapa al seu company Van Hooydonck, fora de perill

Nou triomf d'etapa per a un Jumbo sota l'impacte de l'infart d'un dels seus corredors

Redacció Esport3Actualitzat

L'exhibició del Jumbo a la Vuelta 2023 no cessa. Ni tan sols el dia que un dels seus millors gregaris, Nathan Van Hooydonck, absent a la ronda espanyola, ha tingut un infart mentre conduïa el seu cotxe i ha tingut un accident que l'ha tingut durant unes hores en estat crític. Per fortuna, l'últim comunicat del seu equip confirma que es troba "fora de perill i la seva situació ja no és crítica". El ciclista viatjava amb la seva dona embarassada que, en el seu cas, no ha patit conseqüències que s'hagin de lamentar. 

Nathan Van Hooydonck en una imatge d'arxiu

La segona victòria d'etapa del danès Jonas Vingegaard en la 16a jornada de competició ha servit per enviar força al neerlandès de 27 anys, un dels baluards del seu segon Tour de França i valor a l'alça de l'esquadra que subjuga el ciclisme actual amb autoritat.

La millor prova d'aquest domini és que Jumbo es reparteix les tres primeres posicions de la general. La novetat d'aquest dimarts, l'endemà de la segona jornada de descans, és que l'arrencada fulgurant i posterior triomf de Vingegaard a la meta cantàbrica de Bejes ha encongit les diferències entre ells: Kuss manté el vermell, però només amb 29 segons d'avantatge respecte el danès, que passa a ser segon i envia un resignat Roglic al tercer lloc.

Lideratges corals que, de moment, conviuen amb harmonia a l'autobús groc de Jumbo a l'espera d'enfrontar-se dimecres al gegant asturià més temut. L'Angliru començarà a dilucidar l'ordre amb què arribaran a Madrid.

Anar al contingut