NBA

Victòries dels Lakers i els Grizzlies amb grans actuacions dels germans Gasol

Tots dos germans han sortit victoriosos en els seus respectius partits. Pau Gasol s'ha carregat els Lakers a l'esquena en el partit contra els Hornets. Ha estat el millor, amb 25 punts, 9 rebots, 4 assistències. En Marc també ha estat el millor dels seus, amb 18 punts més 8 rebots i 7 assistències, en el triomf contra els Clippers.

Actualitzat
S'acosten els "play-off" de l'NBA i els jugadors no paren d'acumular minuts de la temporada regular. Aquesta nit se n'han disputat fins a 10 partits, incloent-hi els dels germans Gasol. Pau Gasol s'ha carregat els Lakers a l'esquena, per la baixa de Kobe Bryant per segon dia consecutiu. El pivot de Sant Boi ha estat el màxim anotador, amb 25 punts, 9 rebots, 4 assistències i, fins i tot, 2 taps. Bynum, Sessions i Meta World Peace han col·laborat amb el català per guanyar per 91 a 93 a la pista dels Hornets. Els Lakers continuen tercers de la Conferència Oest.

Els seus veïns, els Clippers, lluiten amb els Grizzlies per la quarta plaça. Avui han caigut, precisament, a Memphis per 94 a 85. Marc Gasol continua amb números d'"all-star" i ha estat el màxim anotador, també del seu equip, amb 18 punts més 8 rebots i 7 assistències. Els Clippers són a dues victòries dels Lakers, i els Grizzlies a tres.
Anar al contingut