Ciclisme

Victòria d'etapa per Tadej Pogacar i l'eslovè Primoz Roglic es converteix en guanyador virtual de la Vuelta

Victòria de l'eslovè Tadej Pogacar en la 20a etapa de la Vuelta entre Arenas de San Pedro i Plataforma de Gredos

Actualitzat

El corredor del conjunt UAE Emirates, l'eslovè Tadej Pogacar, a la 20ena etapa de la Vuleta amb final a Plataforma de Gredos i es col·loca tercer a la classificació general en la seva primera temporada com a professional.

Aquesta és la tercera victòria d'etapa de Pogacar a la Vuelta.  Ha estat el més fort en la muntanya i s'ha fet amb claredat amb l'etapa, amb 1 minut i 32 segons d'avantatge sobre Alejandro Valverde que ha estat segon, entrant a meta amb Majka i Pernsteiner. Alejandro Valverde ha defensat amb èxit la segona plaça de la general, que ha perillat en alguns moments de l'etapa per la distància amb Pogacar.

L'eslovè Primoz Roglic del Team Jumbo – Visma manté durant una etapa més el maillot vermell de líder que té des de la contrarellotge. Malgrat cedir avui 9 segons respecte a Valverde, Roglic és el virtual guanyador de la cursa.

Aquest diumenge, última etapa. Als ciclistes els espera una etapa plana entre Fuenlabrada i Madrid de només 105,6 km. Si no passa res estrany, Primoz Roglic serà el nou guanyador de La Vuelta.

Marc Soler farà una novena posició a la classificació de la Vuelta i serà la primera vegada que quedi dins del top 10. 

 



 

 

Anar al contingut