Futbol

Vicente Soriano anuncia que el València ingressarà 500 milions d'un grup inversor i que no necessita vendre jugadors

Reunió entre el president del València, Manuel Llorente, i Vicente Soriano, expresident. El canvi està anunciat. Soriano representa l'empresa que des de dissabte és la màxima accionista del València, i per tant, vol tornar a seure al seient principal de la llotja. Cap dels dos no tenia ganes de parlar al final de la reunió del matí, però a la tarda, Vicente Soriano havia convocat una roda de premsa. Assistència multitudinària. I el discurs, previsible. L'empresa que representa creu que no cal una ampliació de capital per cobrir el deute de 500 milions d'euros que arrossega el club. Tampoc cal vendre, va dir, patrimoni esportiu.

Actualitzat
Soriano va ser el president que va renovar David Villa fins al 2014, i li va prometre que, més endavant, si el jugador volia canviar d'aires, escoltaria ofertes. Ara que Villa vol canviar d'aires, el jugador li recordarà aquesta promesa.

De moment, però, qui continua manant al València és Manuel Llorente. Per això, la primera petició que li va fer Soriano és que convoqui una junta extraordinària d'accionistes. Mentre el canvi no es produeixi, si el Barça ha de negociar el traspàs de Villa, Soriano n'haurà d'estar al corrent.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut