Barça

Laporta es mostra disgustat amb el representant d'Eto'o i l'acusa d'airejar a la premsa converses privades

Al president del Barça no li ha semblat gens bé la compareixença, davant dels mitjans, del representant de Samuel Eto'o. Joan Laporta ha dit que està decebut i trist amb el camerunès, i no troba gens adequat que vagin airejant el contingut de converses que, segons ell, són privades. De moment, a la botiga del Barça es poden trobar samarretes de tots els jugadors, també la de Samuel Eto'o, tot i que havien arribat rumors dient el contrari.

Actualitzat
Quan un periodista fa guàrdia sota el sol, espera almenys una notícia. Però la secretaria tècnica del Barça treballa en silenci. De moment, cap novetat en cap dels fronts oberts. Més soroll sembla que hi ha en el cas Eto'o. O més ben dit, la guerra entre Eto'o i el Barça.

Esperant David Villa

Doncs de moment, de Villa, cap novetat. El Barça no vol arribar als 50 milions que demana el València, i n'ofereix 40 i la cessió d'un parell de jugadors. Des de València, però, davant dels micròfons, el president xe nega qualsevol negociació. Però quan marxen els micròfons i li pregunten si està segur que Villa es posarà la samarreta del València la temporada que ve, el discurs de Manuel Llorente ja no és tan contundent. "Segur que se la posarà, segur. On? No ho sé, però se la posarà segur, perquè n'hi regalarem una".

Márquez, a punt de renovar

I mentre el tema de David Villa continua en suspens, el que està a punt de tancar-se és la renovació de Rafa Márquez. Ampliació per dos anys més, és a dir, fins al 2012.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut