Futbol

Vicent Soriano decidirà sobre la venda de Villa després de convertir-se en el màxim accionista del València

El Barça manté l'interès per fitxar Villa i Mata. Tots dos jugadors, encara al València, saben que ara les negociacions per canviar d'aires depenen ja de Vicent Soriano, des de dissabte màxim accionista del club xe. Gràcies al suport d'un grup d'inversors nord-americà, Soriano ha comprat les accions de Juan Soler i de Vicente Silla. Aquesta tarda anunciarà els seus plans de futur, amb especial atenció a la construcció del nou Mestalla i a la seva posició sobre la venda de jugadors com Villa, Mata o Silva.

Actualitzat
Vicente Soriano va acabar reconeixent a última hora de la tarda de dissabte que ja era el nou accionista majoritari del València i, per tant, que té les portes obertes de bat a bat per tornar a la presidència, que es va veure obligat a abandonar només fa un mes.

El seu retorn pot suposar un canvi radical en la política esportiva del club. Soriano va ser el president que encara no fa un any va renovar David Villa fins al 2014 i sempre s'ha mostrat contrari a la venda dels jugadors emblemàtics. Això pot afectar directament els interessos del Barça. Manuel Llorente, el president amb qui fins ara havia de negociar, ha perdut tot el poder i té els dies comptats al capdavant del València. Per tant, ja no és un interlocutor vàlid.

Villa continua sent l'objectiu número 1 per reforçar l'atac del Barça. Al davanter s'ha afegit l'interès per un altre valencianista, Mata. El club blaugrana farà una oferta conjunta per tots dos que superarà els 50 milions d'euros. Vicent Soriano té la paraula a partir d'ara.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut