Espanyol

Vicente Moreno: "És una pena que no hàgim sumat res"

L'entrenador de l'Espanyol ha lamentat la derrota del seu equip a Vallecas, on els blanc-i-blaus han gaudit de bones ocasions de gol

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha caigut a Vallecas per un solitari gol de Cabrera en pròpia porteria i segueix sense guanyar a domicili a la Lliga. Els blanc-i-blaus han plantat cara als madrilenys, i han gaudit de bones oportunitats de gol per inaugurar el marcador. Malgrat tot, els de Vicente Moreno no han estat encertats de cara a porteria i han vist com el Rayo, sense rematar a porteria, s'ha posat al davant.

"Només se'n pot fer una valoració negativa perquè no hem pogut puntuar. Parlar de justícia en el resultat és difícil perquè hi ha hagut moments de tot, però és una pena no haver sumat res."

"Et puc assegurar que la consigna és sempre la mateixa, guanyar el rival, però el rival d'avui es presenta sol, amb el seu rendiment i els seus resultats, i no és fàcil. Però tot i això, hem tingut les nostres oportunitats."

Vicente Moreno també ha lamentat que l'equip segueixi sense aconseguir la victòria lluny de l'RCDE Stadium. De fet, l'Espanyol tan sols ha pogut sumar tres punts dels 24 possibles a domicili.

"La solució per guanyar fora de casa és transformar les ocasions que hem tingut en molts partits. A partir d'aquí, guanyar, empatar o perdre depèn d'una línia molt fina."

Torna a veure el resum del Rayo-Espanyol (1-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut