Els blaugranes De Jong, Hansen i Messi són candidats als premis The Best
FUTBOL

Via lliure als premis The Best de la FIFA

El màxim organisme del futbol mundial rectifica i anuncia que el 17 de desembre tindrem els vencedors

Jordi RobirosaActualitzat

Diuen els castellans, en una dita celebradíssima, de gran impacte, que "donde dije digo, digo Diego". Doncs això ha estat exactament el que ha fet la FIFA. Després d'anunciar, al començament de la primera onada de la pandèmia, que no hi hauria lliurament de trofeus, ha arribat la rectificació amb una nota oficial en què es comenta que "després d'haver reprès les competicions de forma segura, amb la combinació d'esforç i solidaritat de tot el món del futbol, el nostre esport s'ha convertit en una de les poques fonts de consol i alegria per a molts".

La FIFA és un organisme sensible als sentiments de la gent, cosa que sempre és d'agrair. La cerimònia serà virtual i se celebrarà el dia 17 de desembre. Les votacions començaran el dia 25 de novembre i s'acabaran el 7 de desembre. Hi haurà les mateixes categories que hi va haver l'any passat, és a dir, els millors jugadors, entrenadors i porters, tant en categoria masculina com femenina, i el premi "fair play" i la millor afició, entre d'altres.

Les votacions les faran els entrenadors i els capitans de totes les seleccions del món, a més de 200 membres de la premsa futbolística d'arreu i els aficionats, que també podran votar. Entre tot aquest guirigall, el 17 de desembre traurem l'entrellat de quins han estat els millors en aquest món que tanta alegria porta a la gent, segons diu la mateixa FIFA.

Anar al contingut