Fórmula 1

Vettel signa la novena "pole" de la temporada a Bèlgica i Jaume Alguersuari sortirà sisè

L'alemany Sebastian Vettel ha sumat la novena "pole position" de la temporada en una emocionant qualificació del Gran Premi de Bèlgica al circuit de Spa-Francorchamps. L'alemany ha superat a l'últim moment el britànic Lewis Hamilton, segon, mentre que Mark Webber sortirà tercer. El català Jaume Alguersuari ha completat una excel·lent sessió i sortirà el sisè. En canvi, Fernando Alonso no ha pogut lluitar a la Q3 per la "pole" i sortirà en la cursa d'aquest diumenge el vuitè. Dos noms il·lustres, Jenson Button i Michael Schumacher, no han pogut entrar a la Q3.

Actualitzat
En la seva millor volta, Vettel, ha aconseguit cobrir els 7.004 metres de la mítica pista belga de Spa-Francorchamps en un temps d'1.48.298, 432 milèsimes menys que l'anglès Lewis Hamilton. La segona fila l'ocuparan l'australià Mark Webber, que ha pogut celebrar la seva renovació amb Red Bull, i el brasiler Felipe Massa, de Ferrari. En canvi, Fernando Alonso, en una qualificació decebedora, s'ha hagut de conformar amb el vuitè temps, lluny de Vettel, amb un temps d'1.51.251.

Alguersuari signa la seva millor qualificació


El català Jaume Alguersuari, amb només 21 anys, ha signat a Bèlgica la millor qualificació de la seva carrera a la Fórmula 1, amb el sisè lloc. El català ha certificat amb aquest resultat l'excel·lent cap de setmana que estava fent en les sessions d'entrenament, afavorit per les condicions meteorològiques. Alguersuari ha estat sensacional en superar de lluny el seu company d'equip, Buemi.

L'alemany Michael Schumacher, que celebra el vintè aniversari del seu debut en la categoria reina al circuit de la seva estrena, ha quedat eliminat a la selecció inicial de la Q1. Schumacher ha tingut un accident en la primera volta després de perdre el seu Mercedes el pneumàtic dret del darrere. També ha fallat l'anglès Jenson Button, guanyador de l'última cursa a Hongria, que ha quedat fora de la Q3.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut