Fórmula 1

Vettel domina els segons entrenaments lliures del GP d'Hongria per davant d'Alonso

Hi haurà lluita al circuit d'Hungaroring. Després de la disputa de la segona sessió d'entrenaments lliures del GP d'Hongria, Sebastian Vettel ha obtingut el millor registre, per davant de Fernando Alonso. L'altre Red Bull, el de Mark Webber, ha estat tercer, seguit de Felipe Massa. Petrov i el seu Renault han sorprès amb la cinquena posició. Els McLaren continuen lluny, amb Hamilton en sisena plaça, i Button, novè. Pel que fa als catalans, De la Rosa ha acabat onzè i Alguersuari, quinzè.

Actualitzat
Els Red Bull han dominat la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Hongria que es disputa aquest cap de setmana. El més ràpid sobre el traçat hongarès ha estat l'alemany Sebastian Vettel, seguit del seu company d'equip Mark Webber. Tots dos només han estat separats per una dècima de segon. La tercera plaça ha estat per a Robert Kubica.

Fernando Alonso, campió la setmana passada a Alemanya, ha marcat el setè millor temps per darrere del català Pedro Martínez de la Rosa, que ha estat sisè 8 mil·lèsimes més ràpid que l'asturià. El també català Jaume Alguersuari, que l'any passat va convertir-se en el pilot més jove de la Fórmula 1 en debutar en aquest circuit, ha estat dissetè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut