Verstappen, celebrant la pole a Mònaco (Reuters)
Fórmula 1

Verstappen pispa la pole a Alonso

El líder del Mundial fa el millor temps en la sessió de qualificació i suma la seva primera pole position a Mònaco, on Fernando Alonso sortirà segon

Redacció Esport3Actualitzat

Sessió de qualificació trepidant a Mònaco, amb quatre cotxes diferents en les quatre primeres posicions i diferències molt ajustades: tres dècimes entre els sis primers classificats. Diversos monoplaces han somiat amb la primera posició en un circuit urbà en què és difícil avançar i on sortir amb la pole acostuma a garantir el triomf.

Una última volta descomunal de Max Verstappen, líder del Mundial, li ha permès sumar la seva tercera pole de la temporada. Fernando Alonso s'ha hagut de conformar amb el segon lloc.
 

 

A la segona fila, hi haurà Ocon i Carlos Sainz, seguits de Hamilton i Leclerc, que ha caigut a la sisena posició per una sanció, tot i haver acabat tercer inicialment.

L'inici de la sessió de qualificació ha estat marcat per l'accident de Checo Pérez, el segon classificat al Mundial. El pilot mexicà ha topat amb el mur i ha quedat fora de combat, tot i que sense conseqüències físiques. Bandera vermella que ha obligat a aturar la sessió i el de Red Bull sortirà últim a la cursa. El seu monoplaça ha hagut de ser retirat amb grua, en una de les imatges de la jornada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAZN España (@dazn_es)


La grua també ha hagut d'actuar durant els entrenaments, retirant el cotxe de Lewis Hamilton.

 

Anar al contingut