Segona Divisió

Un Sabadell faltat d'idees es veu superat pel Màlaga (2-0)

El Sabadell perd amb el Màlaga i encadena quatre jornades sense conèixer la victòria. Els d'Antonio Hidalgo han encaixat un doblet de Luís Muñoz a la segona part

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Només un canvi per part del Sabadell a La Rosaleda, l'entrada de Boniquet per Adri Cuevas. Els arlequinats han sortit bé, jugant a camp contrari i entre Stoichkov i Guruzeta ben aviat han apropat el perill a la porteria de Soriano, però Ismael s'ha anticipat. Jaime ha allunyat una centrada perillosa de Rahmani i Caye n'ha rematat una altra de Matos. El Màlaga ha anat avançant i Joaquín, amb una rosca cap a fora no ha trobat rematador. La rèplica ha estat un xut de Juan Hernández que ha acabat a les mans de Soriano. Fins al descans, Mackay ha aparegut en dues ocasions per evitar el gol andalús. En el 29, una gran jugada dels locals, amb centrada de Joaquín, passada de taló de Luís Muñoz i xut de Rahmani, l'ha evitat el porter arlequinat. I en el 37, ha tret una mà salvadora davant la rematada de Caye que venia d'una falta servida per Jozabed. 

La segona part ha estat de patiment per al Sabadell que ha vist com en el 62 encaixava el gol de Luís Muñoz. La centrada de Joaquín l'ha rematat al segon pal, Luís. Gol amb dedicatòria inclosa a Pablo Chavarría, lesionat de llarga durada. Amb el gol, el Màlaga s'ha anat agradant i Hidalgo, que ja havia fet un doble canvi en el 55, hi ha tornat al 65. Tot i els canvis, els andalusos han continuat dominant amb comoditat i Jozabed i Luís Muñoz han rondat el gol. En els últims minuts, el Sabadell ha buscat l'èpica i, fins i tot, ha posat la por al cos del Màlaga, que en l'afegit ha trobat un penal a favor. Ángel l'ha comès a Luís Muñoz i el mateix jugador l'ha transformat. Doblet de Muñoz que ha deixat els arlequinats amb les mans buides.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut