Motociclisme

Un miler de persones surt als carrers d'Avià per retre homenatge al campió del Dakar 2009, Marc Coma

El campió del Dakar 2009 en categoria de motos està de celebració. Marc Coma ha viscut aquest diumenge una jornada festiva al seu poble, Avià, que s'ha aplegat per homenatjar el pilot. Una festa que ha convocat moltes persones, entre familiars, amics i seguidors, que l'han acompanyat en una multitudinària passejada en moto per l'entorn del poble. Coma també ha estat rebut com tot un heroi i ha saludat tots aquells que s'han acostat a felicitar el dues vegades campió del Dakar en categoria de motos.

Actualitzat
Marc Coma és un dels grans noms propis de la jornada. Després de l'èxit aconseguir al Dakar 2009, el pilot d'Avià ha estat homenatjat aquest diumenge al migdia a la seva localitat natal. Un miler de persones han fet costat al bicampió del Dakar en la categoria de motos. Des del balcó de l'ajuntament, Marc Coma s'ha adreçat als seus seguidors amb paraules d'agraïment.

L'alcalde d'Avià, Ramon Orriols, ha destacat la rellevància de la victòria de Marc Coma pel que suposa per al pilot i també per al col·lectiu d'aquest poble del Berguedà.
Anar al contingut