Champions de bàsquet

Un majúscul Baxi Manresa trenca rècords a Polònia

Els bagencs guanyen el partit amb un recital ofensiu (102-121) que ha polvoritzat el rècord de triples i assistències del club

Jordi RobirosaActualitzat

Va ser l'any 1982, el Manresa va guanyar clarament el Canàries per 102-126 amb 37 punts de Toni Ametller. En aquell matx, els manresans van anotar 18 triples, rècord absolut de l'entitat... fins avui. Fins aquest dimecres en què el Baxi ha anotat 19 triples i, a més ha donat 41 assistències, un altre rècord absolut del club.

No cal ni dir que el partit no ha tingut defenses i ha guanyat qui ha tingut més talent i encert de cara a la cistella. El Manresa, amb Sakho lesionat, s'ha trobat molt còmode en aquest escenari i jugadors com Toolson, Magarity, Dulkys i Dani Pérez han massacrat el cèrcol rival. Però en qualsevol cas, l'equip de Pedro Martínez ha guanyat perquè ha jugat amb molta més consistència, amb els 10 jugadors que han sortit a la pista anotant.

Sisena victòria en vuit jornades del BAXI Manresa que és colíder del grup, juntament amb el Sàsser i amb moltíssimes possibilitats de passar a la següent ronda.

Anar al contingut