Payet ha sentenciat el partit amb un gran gol (EFE)
Futbol

Un gran gol de Payet permet a França batre Romania (2-1) en el partit inaugural de l'Eurocopa 2016

El partit inaugural de l'Eurocopa 2016 a l'estadi de Saint Denis s'ha saldat amb una victòria de l'amfitriona, França davant de Romania

Actualitzat

El discjòquei francès David Guetta ha amenitzat juntament amb Zara Larsson, autora de la cançó oficial de l'Eurocopa 2016, la cerimònia d'inauguració en un Saint-Denis ple a vessar. L'amfitriona, França, davant de Romania han estrenat la competició amb el primer partit. 

L'inici ha estat trepidant amb una primera ocasió per al conjunt amfitrió a través de Matuidi i amb la reacció de Pintilii per part de Romania. El conjunt romanès ha generat una pressió molt alta, però França ha anat prenent terreny i Griezmann ha disposat de la primera ocasió clara per marcar. La rematada del francès ha acabat al pal. I el mateix davanter de l'Atlètic l'ha tornat a tenir en una rematada que, després de tocar Sapunaru, ha acabat fora. 

L'inici del segon temps ha estat calcat al del primer. Romania ha començat amb una molt bona ocasió amb Stancu, a punt de marcar. Però, poc després, França ha contraatacat amb una bona jugada. Giroud, però, l'ha enviat a les mans del porter. Tatarusanu, precisament, poc després ha salvat una rematada de Pogba, però en la jugada següent no ha pogut evitar el gol. Giroud s'ha aixecat més per rematar de cap el primer gol de França. L'alegria per als amfitrions ha durat poc més de cinc minuts. Evra ha comès penal a Stancu i el mateix jugador l'ha transformat per empatar el partit. Didier Deschamps ha sacrificat Pogba i Griezmann i ha mantingut Payet al terreny de joc. El jugador del West Ham United li ha correspost la confiança amb un gran gol, un xut imparable des de fora de la frontal que Tatarusanu no ha pogut evitar. França ha inaugurat la seva Eurocopa amb una victòria. 

Anar al contingut