CURSES DE MUNTANYA

Un campió del món renuncia a un rècord per esperar uns nens i arribar junts a la meta

Stian Angermund és el nou campió dels valors de les curses de muntanya. El corredor noruec es queda sense plusmarca de la Marató del Meridiano i prefereix arribar amb uns joves atletes

Josep M. PuigActualitzat

Aquesta arribada de la Marató del Meridiano de l'illa de Hierro serà recordada durant molt de temps. Un campió que renuncia a un rècord per fer companyia a uns joves. La història de l'Stian Angermund i els nens comença el dia abans de la cursa, quan el noruec visita els alumnes de l'escola CEIP Tigaday i els escolars, fins i tot, li fan una entrevista.

 

Biel Ràfols i Stian Angermund van compartir amb aquests joves una estona a l'escola Tigaday

La captivació dels nens amb el campió del món és tan potent que decideixen esperar-lo per fer junts els últims quilòmetres. I aquí és on es presenta el gran dilema per a l'Stian. O espera els nens i fan un arribada triomfal o intenta batre el rècord de la prova, que estava fixat en 3h40m55s. L'atleta ho té clar i prefereix apostar pels valors de l'esport en comptes de mirar-se el melic i establir un nou rècord. L'arribada és d'allò més emotiva i, finalment, l'Stian para el rellotge en un temps de 3h42m45s, lluny del rècord.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La emotiva historia de la foto de entrada en la meta de @trailmeridiano de @stianangermundvik: . El día antes de la carrera propusimos a Stian visitar a l@s alumn@s de la escuela CEIP Tigaday. Pudieron conocer a una gran atleta y practicar inglés. . Est@s mism@s niñ@s (un@s 15) le esperaron a la entrada del pueblo para ver-le llegar a meta. La sorpresa fue que quisieron acompañarle los últimos metros de la carrera e incluso alguno se atrevió a hablarle en ingles! Stian, emocionado, descarto la posibilidad de récord para esperarles y entrar junto a ell@s en meta. Cuando hablamos de los valores del trail nos referimos a estas cosas... Gracias Stian!

A post shared by Biel Ràfols (@biel_rafols) on

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut