Un Brasil en proves guanya per la mínima Costa Rica amb un gol de Hulk (1-0)

La "canarinha" ha guanyat amb un gol de Hulk al minut 9 de partit els de Costa Rica. Dunga, el seleccionador brasiler, ha aprofitat el matx per fer proves sense Neymar, que només ha jugat els últims deu minuts.

La selecció de Brasil ha guanyat Costa Rica en el partit amistós d'aquest dissabte al Red Bull Arena, de Nova Jersei (1-0). Aquest matx suposava el retorn als terrenys de joc de Brasil, després de ser eliminada de la Copa Amèrica de Xile de forma prematura; i de Costa Rica, després de quedar fora als quarts de final de la Copa Or de la Concacaf.

La selecció de Brasil ha presentat una alineació titular sense Neymar. Tot i estar convocat, el jugador ha vist la major part del partit des de la banqueta, ja que ha sortit, juntament amb Rafinha que s'estrenava, al minut 80. I és que el seleccionador, Dunga, necessitava fer proves per saber com juga l'equip sense l'estrella, ja que a Neymar encara li queden per a complir dos partits de sanció després de l'expulsió a la Copa Amèrica.

El gol del partit només ha trigat 9 minuts en arribar. Hulk, aprofitant els nervis de la defensa rival, guanya la posició a Giancarlo González i es planta davant del porter engaltant un bon xut que acaba dins de la porteria dels d'Óscar Ramírez (1-0). Amb aquest, Hulk suma deu gols amb la seva selecció. Costa Rica, que ha intentat empatar el matx sense èxit, ha guanyat la possessió de la pilota en tot el primer temps.

A la repressa, la selecció de Brasil, que ha sortit més ofensiva, ha tingut un parell d'oportunitats d'ampliar el marcador, una de Marcelo i una altra de Hulk. Al minut 54, però, Costa Rica ha marcat el gol de l'empat, que ha estat mal anul·lat per l'àrbitre, que ha xiulat un fora de joc inexistent de Brian Ruiz, després de batre per l'escaire a Grohe. Al minut 78, la balança s'ha equilibrat quan l'àrbitre ha anul·lat un altre gol, en aquest cas de Douglas Costa, per un altre fora de joc inexistent.

La majoria d'oportunitats de gol de la segona part han anat a càrrec de la 'canarinha' que podria haver marcat més d'un gol.