Uli Hoeness ha ironitzat sobre les finances del Barça (Reuters)
Uli Hoeness ha ironitzat sobre les finances del Barça (Reuters)
BARÇA

Uli Hoeness insisteix: "El Barça pot estalviar-se més ofertes per Lewandowski"

L'expresident del Bayern de Munic ha tornat a assegurar que el davanter es quedarà al club bavarès

Redacció Esport3Actualitzat

Uli Hoeness, president d'honor del Bayern de Munic, ha tornat a deixar clara l'opinió que té sobre el possible fitxatge de Lewandwoski pel Barça. "Tal com estan les coses a Munic, i pel que he pogut sentir en diverses converses, el el Barça es pot estalviar noves ofertes", ha sentenciat l'exjugador del Bayern.

També ha afegit, en unes declracions recollides per Sky Sports, que no veu que el Barça pugui oferir una quantitat de diners que pugui fer canviar d'opinió el Bayern.

L'exmandatari alemany ja va parlar fa uns dies sobre les finances del club blaugrana.

"Se suposa que el Barça vol fitxar Lewandowski quan fa sis mesos tenia un deute de 1.300 milions d'euros. Han de ser uns artistes. A Alemanya s'haurien hagut de declarar en fallida i, en canvi, estan fent ofertes milionàries per un jugador del Bayern."

Alineat amb l'estratègia negociadora del club bavarès, Hoeness va assegurar que el polonès es quedarà al Bayern "al cent per cent" i va deslligar el seu cas del fitxatge de Sadio Mané.

"La nostra posició és clara: Lewandowski té contracte fins al 2023. Hem fitxat Mané per augmentar la competitivitat del nostre equip. Volem reforçar la lluita per ser titular. El fitxatge de Mané farà posar les piles a tots els jugadors de l'atac. No hem pensat mai a deixar marxar un jugador pel fitxatge de Mané."

Les paraules dels dirigents i exdirigents del Bayern de Munic són molt clares. I els fets, també. Segons mitjans polonesos i alemanys, el club bavarès ja ha rebutjat una oferta de 35 milions fixos més 5 de variables pel davanter polonès i podria fer el mateix amb la segona.

 

 

 

Anar al contingut