Troy Deeney, l'ídol del Watford, ajorna per ara el seu retorn als entrenaments (watfordfc.com)
Futbol

Troy Deeney (Watford): "No vull posar en perill el meu fill"

El davanter anglès es nega a tornar a entrenar-se amb l'equip perquè li fa por contagiar el seu fill, de cinc mesos i amb problemes respiratoris

Actualitzat

El jugador del Watford Troy Deeney no té intenció de tornar als entrenaments de grup amb la resta de la plantilla perquè no vol posar en risc la salut del seu fill, que només té cinc mesos i té problemes respiratoris. En declaracions a "Talk the talk", el davanter anglès ha explicat que no torna aquesta setmana.

He dit que no hi aniré. Quan els expliqui els meus detalls personals, ho entendran. El meu fill de cinc mesos té problemes respiratoris, no vull tornar a casa i posar-lo en perill.

Deeney qüestiona els protocols sanitaris que s'han marcat a la Premier League en la tornada als entrenaments i també ha criticat la data marcada per reprendre la competició, el 12 de juny.

Només dic una cosa. No puc tallar-me els cabells fins a mitjans de juliol, però sí que puc entrar a l'àrea amb 19 persones i saltar per una pilota. No sé com funciona, això. Ningú pot respondre a aquestes preguntes, no perquè no vulgui, sinó perquè no tenen la informació.

I el seu raonament final no té pèrdua; permet entendre per què Troy Deeney no vol córrer cap risc amb la salut del seu fill i es mira la vida d'una altra manera.

He perdut el meu pare, la meva àvia, el meu avi... per a mi això és molt més important que unes quantes lliures a la butxaca.

Anar al contingut