Futbol internacional

Troben restes d'un avió que podria ser on viatjava Emiliano Sala en una platja de Normandia

Es tracta de dos coixins de seients d'avió que segons les primeres investigacions poden pertànyer al Piper PA-46 Malibu, que es va perdre dels radars quan viatjava des de Nantes a Cardiff amb Sala i un pilot a bord

Actualitzat

Restes d'un avió que poden pertànyer al que transportava el futbolista argentí Emiliano Sala quan va desaparèixer el passat 21 de gener han estat trobades aquest dimecres en una platja de Normandia, al nord-oest de França, segons han confirmat a l'agència EFE fonts de la investigació.

Es tracta de dos coixins de seients d'avió que segons les primeres investigacions poden pertànyer al Piper PA-46 Malibú que es va perdre dels radars quan viatjava des de Nantes a Cardiff amb Sala i un pilot a bord.

El Departament d'Investigació d'Accidents Aeris del Regne Unit (AAIB, en anglès) ha anunciat aquest dimecres que realitzarà una recerca submarina per trobar Emiliano Sala després que les autoritats franceses trobessin unes restes que podrien pertànyer a la seva aeronau. L'AAIB ha identificat una zona al mar en què començarà la recerca, que, a causa de les condicions meteorològiques i l'estat del mar, no podrà començar fins a finals d'aquesta setmana. Un portaveu de l'AAIB ha confirmat a mitjans anglesos que la recerca durarà tres dies.
 
L'avioneta en què Sala i el pilot David Ibbotson viatjaven va desaparèixer el passat 21 de gener quan sobrevolava el Canal de la Mànega. La policia va suspendre la recerca de l'aeronau i dels dos ocupants la setmana passada després de diversos dies sense rastre cap.
 
La família de Sala ha llançat una iniciativa de micromecenatge per reunir fons que ajudin a continuar amb la recerca de Sala, que va ser fitxat pel Cardiff, procedent del Nantes francès, a canvi de 16 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut