Unzué, Laporta i Guardiola, junts aquest dilluns al Club de Golf de Sant Cugat
Unzué, Laporta i Guardiola, junts aquest dilluns al Club de Golf de Sant Cugat
BARÇA

Guardiola: "Només demano que es tingui paciència amb el Xavi"

Trobada Laporta-Guardiola, al torneig solidari de golf d'Unzué. L'entrenador del Manchester City ha valorat molt positivament l'arribada de Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ​​i Pep Guardiola han volgut estar al costat de Juan Carlos Unzué al torneig solidari de golf "El meu primer partit", que l'exentrenador ha organitzat al Club de Golf de Sant Cugat per recaptar fons per lluitar contra l'ELA.

Pep Guardiola ha valorat l'arribada de Xavi d'aquesta manera:

"El Xavi coneix la casa millor que ningú. Li dono la benvinguda. Em consta la seva dedicació i treball. Enten molt bé el joc. Només demano que tots tinguem una mica de paciència. Que les coses no es fan funcionar d'un dia per un altre. I estic convençut que amb l'ajuda de tots ho tirarà endavant"

 

 

Amb ells hi han estat el vicepresident esportiu del Barça, Rafa Yuste; l'adjunt al president, Enric Masip, així com l'extenista Álex Corretja i els exjugadors del Barça Guillermo Amor, Txiki Begiristain, Chapi Ferrer i Miquel Àngel Nadal, entre d'altres.

El bon ambient ha presidit l'esdeveniment, celebrat hores abans de la presentació de Xavi Hernández com a nou entrenador del Barça:

Unzué s'ha convertit en un dels grans ambaixadors per donar visibilitat a l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i tots els que la pateixen.

"Estic bé. Tinc la força que la gent em transmet. M'he sentit un privilegiat pel munt de gent interessant que m'ha ajudat molt i que m'ha aportat molt a la meva carrera. Quan veus gent que ve de Manchester, de Bilbao, de diferents ciutats per estar amb tu, per aportar la seva donació, només em queda agrair-los a tots el suport."

ARXIVAT A:
Xavi HernándezGuardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut