Barça

Guardiola avala la possible arribada de Xavi al Barça: "Està preparat"

El tècnic del Manchester City té bones paraules per a Koeman: "Cap entrenador pot sobreviure sense resultats; és un bon amic i li desitjo el millor"

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola veu des de la distància els canvis a la banqueta del Barça. El tècnic bagenc, actualment entrenador al Manchester City, ha valorat en roda de premsa tant la destitució de Ronald Koeman com la possible arribada de Xavi, i fins i tot ha mencionat a Sergi. Amb tots tres va coincidir en la seva etapa de jugador i per a tots té bones paraules, començant pel tècnic destituït: 

"En Ronald i jo sabem que depenem, vivim, esperem i som on som pels resultats. Cap entrenador pot sobreviure sense resultats, es digui Koeman o Pep. És un amic meu, li desitjo el millor i espero veure'l aviat. Estic segur que ha fet coses bones pels jugadors joves." 

Pel que fa a Xavi, Guardiola ha volgut deixar clar d'entrada que no sap si acabarà arribant a la banqueta blaugrana aviat, però que si ho fa, el veu preparat: 

"Primer de tot, no sé el que passarà. Ara hi ha un tècnic interí a qui desitjo sort, perquè és un bon amic. Xavi, si acaba arribant, no tinc cap dubte que estarà preparat per fer la feina. Coneix l'entorn, que és molt important, coneix el joc i té passió. Ara té més experiència de la que jo tenia quan vaig assumir el càrrec. L'èxit depèn molt dels fitxatges i dels jugadors. La gent oblida que els tècnics som els responsables però la nostra influència és més petita del que la gent creu. L'èxit que vaig tenir (al Barça) va ser per la qualitat dels jugadors. En Xavi és molt bo i si és el pròxim entrenador li desitjo el millor i espero que a poc a poc l'equip pugui tornar al seu nivell."      

 

ARXIVAT A:
GuardiolaXavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut